Emrah CESUR - Öğrenci İşleri Müdür Yardımcısı-Türk Dili ve Edebiyatı

1986 yılında Nevşehir´in Avanos ilçesine bağlı Çalış kasabasında doğdum. İlkokulu Çalış İlkokulunda, ortaokulu Nevşehir Mihriban Emin Günel Ortaokulunda tamamladım.2000 yılında başladığım lise öğrenimini, Nevşehir Lisesi bünyesinde bulunan Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesinde 2004 yılında bitirdim.2006 yılında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandım.2011 yılında aynı üniversiteden pedagoji eğitimini de tamamlayarak mezun oldum. 2022 yılında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstütisi Türk Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı alanından yüksek lisans eğitimimi tamamlayarak mezun odum.2012 yılında Pınarbaşı Çok Programlı Anadolu Lisesine atandım.2012-2017 yılları arasında Pınarbaşı Çok Programlı Anadolu Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak görev yaptım.2017-2018 eğitim öğretim yılında Pınarbaşı Çok Programlı Anadolu Lisesine müdür yardımcısı olarak görevlendirildim.2019 yılında Yeşilhisar Çok Programlı Anadolu Lisesine isteğe bağlı il içi tayinle öğretmen olarak atandım. Kurumun kapatılması dolayısıyla sırasıyla 2019 yılında Yeşilhisar Fen Lisesi ve Kayseri Spor Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak çalıştım.  Daha sonra görevlendirilme ile İncesu Fatma Ömer Lütfi Arıtan Anadolu Lisesinde, aile mazereti tayini ile İncesu Bekir Yazgan Yaşar Çilsal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde çalıştım. 2021 temmuz ayında Avanos Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesine tayin oldum. Halen bu lisede görevimi sürdürmekteyim.  Evli ve iki çocuk babasıyım.